Beşiktaş'tan ilginç teklif! "Bonservisleri ödeyin"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, gelecek sezon yabancı oyuncu kuralının 7+4 olmasında ısrarcı. Çebi, bu sezon yerli oyuncular için ödenilen bonservis ücretlerine dikkat çekti. Siyah-beyazlı kulübün Başkanı federasyona ilginç bir teklifte bulundu!

Beşiktaş'tan ilginç teklif! "Bonservisleri ödeyin" - Sayfa 1

Beşiktaş Kulübü, yabancı oyuncu kuralı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşecek. Siyah beyazlılar, gelecek sezon kuralın 7+4 olmasını talep edecek. İşte detaylar...

 
 

Beşiktaş'tan ilginç teklif! "Bonservisleri ödeyin" - Sayfa 2

EMİRHAN İLKHAN AÇIKLAMASI

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Önder Karaveli, kendi döneminde Emirhan İlkhan’a neden çok fazla forma şansı vermediğini açıkladı.

Beşiktaş'tan ilginç teklif! "Bonservisleri ödeyin" - Sayfa 3

Tivibuspor’da Metin Pekgüven’in sunduğu programda açıklama yapan Karaveli, “Emirhan’la hem antrenmanlarda hem dışarıda sürekli iletişim halindeydik. Ancak hem oyunu açısından hem de davranışlarında bazı sorunlar yaşamaya başladı. O kadar yukarıya taşınmıştı ki, genç bir oyuncunun bunu taşıması kolay değil” dedi.

 

Beşiktaş'tan ilginç teklif! "Bonservisleri ödeyin" - Sayfa 4

MONTERO'YA SÜRPRİZ TEKLİF

Dünya Kupası arasının verilmesinin ardından transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ’a Montero için sürpriz bir teklif geldi. Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Montero’ya, La Liga ekiplerinden Elche talip oldu. İspanyol kulübü, Montero için takımın 33 yaşındaki 10 numarası Javier Pastore’yi teklif etti.