Beşiktaş'ta yeni transferler için imza töreni düzenlendi

Beşiktaş'ta ara transfer döneminde kadroya dahil edilen futbolcular için imza töreni düzenlendi. Tüpraş Stadyumu'ndaki Moda Evi'nde düzenlenen imza törenine başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Beşiktaş'ta yeni transferler için imza töreni düzenlendi - Sayfa 1

Camiayı birlik olmaya davet eden ve birlik olunması halinde zor günlerin atlatılabileceğini belirten Hasan Arat, "Göreve geldiğimizden bu yana 68 gün oldu. Sportif olarak zor bir dönem geçirdik. Santos hocanın gelişi, Samet hocanın gençleri devreye sokması yeni bir vizyonun habercisiydi. Yerli ve yurt dışından gelen futbolcularla 6 sözleşme imzaladık. Camiamız zor günleri nasıl atlatacağını iyi bilir. Hep birlikte olup, kenetlenirsek bunu başarırız. 

115
Beşiktaş'ta yeni transferler için imza töreni düzenlendi - Sayfa 2

Sosyal, dijital ve geleneksel medyada çoğalmamız ve Beşiktaş'ın haklarını korumamız gerekir. Rebic'in aşil tendonuna basıldığında, Muleka'nın ayağının kırılmasına yakın darbeye, Sivas'ta penaltımızın iptal edilmesine, Rashica'nın penaltısının verilmemesine, Semih'in boynuna yumruk atıldığında biz tek yumruk olup, mücadele etmeliyiz. Yönetim olarak her türlü eleştiriye açığız, tabii ki küfür ve hakaret olmaması kaydıyla. Aynı özeni camiamızın sporcularımıza da göstereceğine eminim. Taraftarımız her zaman doğru eleştirilerle yön vermekte haklıdır. 

215
Beşiktaş'ta yeni transferler için imza töreni düzenlendi - Sayfa 3

Biz Beşiktaş'ın hizmetinde olduğumuzu söyledik. Beşiktaş'ın kimseyi borcu yoktur, herkesin Beşiktaş'a borcu vardır. Gelin birlik olalım, Beşiktaş'ın haklarını koruyalım. Seçimden sonra işlerimizin zorluğu içeriye girdikten sonra daha fazla belli oldu. Bu dönemde camiamızın en eski üyesi ve Beşiktaş aşığı, Onursal Başkanımız Süleyman Seba'nın çok yakın dostu Sayın Rahmi Koç kulübümüzü ziyaret etti. Hem kutlama hem hatır sormaydı. Biz efsane geri dönsün, camiamız istiyor dedik. 

315
Beşiktaş'ta yeni transferler için imza töreni düzenlendi - Sayfa 4

Halkımız, Beşiktaş semti istiyor dedik. Beko bize uğurlu geliyor dedik. Rahmi Bey'e yönetim kurulu kararıyla, müzemizde Seba'nın yanında özel bir köşe yapıp, kendilerine bir sürpriz yaptık. Müzemizi gezenler görsün. Son transferden bir gün önce Sayın Rahmi Koç'un talimatı ve görüşmelerin neticesinde Beko ile sözleşme yaptık. Beko ilişkisi 1988 yılında başlıyor. Beşiktaş, Beko sponsorluğunda 5 lig şampiyonluğu, toplamda 17 kupa kazanarak Beko markasının taraftarın gönlünde farklı bir yeri olmasına sahne oldu. Sayın Rahmi Koç ve Arçelik yönetiminin kararlı tutumlarından sonra Beko göğüs sponsorumuz oldu. Sayın Koç'a, Arçelik yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Tüpraş'tan sonra Beko, İnönü'ye çok yakıştı. Bu güzellikleri, dostlukları ve vefayı anlamayıp, başka yere çekmeye çalışanlara karşı birlik olun. Gereken cevabı sizler vereceksiniz. Beşiktaş, 120 yıllık büyük bir çınardır. Gerekeni, gereken zamanda yapmıştır. Yapmaya da devam edecektir. Beşiktaş'ın itibari her şeyden öndedir. Büyük Beşiktaş camiasının yolu açık, şansı bol olsun. Kartallar, yüksekten uçar" ifadelerini kullandı.

415