Beşiktaş'a, Sivas deplasmanında şok! Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı

Beşiktaş'a Sivas deplasmanında büyük şok! Siyah-Beyazlı takım Şenol Güneş yönetiminde 23. haftada Sivasspor'la karşılaştı. Maçta kazanan tek golle ev sahibi Sivasspor oldu. Beşiktaş şampiyonluk yolunda çok kritik 3 puandan olurken Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.

Beşiktaş'a, Sivas deplasmanında şok! Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı - Sayfa 1

Süper Lig'de 23. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'la karşılaştı. 90 dakika sonunda gülen taraf Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'u oldu. Ev sahibi takım mücadeleyi 1-0'la kazanarak çok kritik 3 puanın sahibi oldu.

 

Beşiktaş'a, Sivas deplasmanında şok! Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı - Sayfa 2

Ev sahibi Sivasspor'un tek golü 23. dakikada yeni transfer Samu Saiz'dan gelirken Beşiktaş'ta uzun bir sakatlık döneminin ardından Rachid Ghezzal maçın sonlarına doğru oyuna dahil oldu.

Beşiktaş'a, Sivas deplasmanında şok! Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı - Sayfa 3

Beşiktaş bu sonucun ardından Galatasaray'ın 12 puan gerisinde kaldı. Siyah-Beyazlı takım 39 puanla 4. sırada bulunuyor. Ayrıca Beşiktaş'ın 7 maçlık yenilmezlik serisi de bu karşılaşma ile sona erdi. Beşiktaş gelecek hafta sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak.

Ev sahibi Sivasspor ise bu sonucun ardından puanını 24'e yükseltti. Yiğidolar gelecek hafta deplasmanda Fatih Karagümrük'le karşılaşacak.

Beşiktaş'a, Sivas deplasmanında şok! Siyah-Beyazlı taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı - Sayfa 4

İSTİFA SESLERİ

Sivas deplasmanına giden Beşiktaş taraftarı maçın son bölümünde yönetimi istifaya çağırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu.