Beşiktaş Cyle Larin'in bonservisini belirledi

Sergen Yalçın’ın çok yerinde bir hamleyle sol kanada monte ettiği Larin resmen patlama yaptı. Başarılı futbolcu performansının yanı sıra bonservis bedelini de katladı. Devre arasında İngiltere’ye gönderilmeyen golcünün bonservis bedeli 15 milyon euro olarak açıklandı.

Beşiktaş Cyle Larin'in bonservisini belirledi - Sayfa 1

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, Atakaş Hatayspor maçındaki müthiş gol gösterisiyle herkesi kendine hayran bıraktı. R

Beşiktaş Cyle Larin'in bonservisini belirledi - Sayfa 2

Rakip fileleri 4 kez sallarken 7-0’lık galibiyette başrolü oynayan 26 yaşındaki forvet bu sezon Süper Lig’deki gol sayısını 19’a çıkardı, kariyer rekoru kırdı.

Beşiktaş Cyle Larin'in bonservisini belirledi - Sayfa 3

Bu sezon 6-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından Atakaş Hatayspor’a karşı 4 gol atarak tarihe geçen Cyle Larin rötarlı da olsa hak ettiği değeri buldu. 2017-18 sezonunun devre arasında MLS Ligi ekibi Orlando City’den 1 milyon 850 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Kanadalı golcüyü dönemin başkanı Fikret Orman ABD’de canlı izlemişti.

Beşiktaş Cyle Larin'in bonservisini belirledi - Sayfa 4

Transfer komitesi başkanı Umut Güner’in yoğun çabalarıyla Beşiktaş’a kazandırılan Cyle Larin ilk sezonunda ve ertesi yıl düzenli oynama şansı bulamadı. Wagner Love transferi de o dönem Süper Lig’e alışma döneminde bulunan Kanadalı golcünün önünü kapatan bir faktör olmuştu.