Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği ile ilgili açıklamalarda bulunurken takımda geleceği tartışma konusu olan isimlere de değindi.<br /> <br />

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması - Sayfa 1

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği ile ilgili açıklamalarda bulunurken takımda geleceği tartışma konusu olan isimlere de değindi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması - Sayfa 2

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports’ta katıldığı yayında siyah beyazlı takımda merak edilen konulara açıklık getirirken yeni teknik direktör konusuna değindi.

Yeni teknik direktör konusunda kimseyle bir görüşme yapmadığını belirten Orman, “Önümüzdeki haftalardan itibaren görüşmelere başlayacağız” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması - Sayfa 3

Öte yandan kaleci Karius ile ilgili kararı yeni gelecek hocanın vereceğini belirten Orman, “Kalede Karius var ama Utku’nun oynamasını istiyorum. Utku ne zaman Beşiktaş’ın kalecisi olacak?” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan yeni teknik direktör açıklaması - Sayfa 4
İşte Orman’ın açıklamalarından satır başları;

“Gökhan oynamak istiyor ama biz kendisine başka takıma gidip oynamasını istedik. Fakat kendisi sözleşmesi gereği kalıp burada oynamadan para almak istedi. Kararına saygı gösterdik. Kalede Karius var ama Utku’nun oynamasını istiyorum. Utku ne zaman Beşiktaş’ın kalecisi olacak? Olaya Beşiktaş menfaati olarak bakıyoruz. Oyuncular haklı olabilir ama biz de kendimize göre haklıyız.”