Beklenen Renault Toros sonunda Türkiye’de; Bu fiyata ikinci el bile yok

Uzun bir süredir merakla beklenen 2023 model Renault Toros sonunda Türkiye’de sevilen modelin Türkiye fiyatı ise havalara uçuracak. İşte detaylar…

Beklenen Renault Toros sonunda Türkiye’de; Bu fiyata ikinci el bile yok - Sayfa 1

Ülkemizde şu sıralar önemli bir otomobil sorunu olduğunu biliyoruz. En büyük sıkıntı ise fiyatların normalin çok üzerinde olması. Fakat yakın zamanda gelecek olan 2023 model Renault Toros bu durumu kısmen çözecek.

Beklenen Renault Toros sonunda Türkiye’de; Bu fiyata ikinci el bile yok - Sayfa 2

Hatırlanacağı üzere Renault uzun bir süredir yeni nesil elektrikli modelleri üzerinde çalışıyor. Bu modeller arasında R2, R5 ve R12 yer alıyordu. R12 modeli ülkemizde genel olarak Toros ismiyle biliniyor. Peki 2023 yılında satışa sunulacak olan yeni nesil R12 yani Toros modeli ne gibi özellikle ile gelecek.

Beklenen Renault Toros sonunda Türkiye’de; Bu fiyata ikinci el bile yok - Sayfa 3

Renault, birçok modelinde olduğu gibi Toros’u da elektrikli bir motorla satışa sunacak. Fransız otomobil devinin buradaki temel amacı ise elektrikli otomobillere geçişi hızlandırmak.

Beklenen Renault Toros sonunda Türkiye’de; Bu fiyata ikinci el bile yok - Sayfa 4

Yeni nesil Renault Toros, kısa bir menzile sahip olacak. Yaklaşık olarak 250 km’lik bir menzil sunacak olan otomobilin fiyatı da bu bağlamda düşük olacak.