Barış Alper Yılmaz devlerin takibinde! Sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı

Galatasaray'ın son haftalarda parlayan yıldızı olan Barış Alper Yılmaz, İtalyan ekiplerinin yakın takibinde. Sarı-kırmızılıların 2021 yazında Keçiörengücü'nden kadrosuna kattığı yıldız oyuncunun sözleşmesinde bulunan özel madde için eski kulübünden resmi açıklama geldi.

Barış Alper Yılmaz devlerin takibinde! Sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı - Sayfa 1

Galatasaray'ın 2021 yazında Keçiörengücü'nden kadrosuna kattığı Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta önemli katkı sağlamıştı.
 

110
Barış Alper Yılmaz devlerin takibinde! Sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı - Sayfa 2

Bu sezon başında rotasyonda düşünülen genç oyuncu, Hakim Ziyech'in sakatlığı ve sol bekte yaşanan problemin ardından adeta 'joker' oyuncu konumuna geldi. Sağ bek, sol bek ve hücumun iki tarafında da görev yapan Barış Alper Yılmaz, son 3 haftada attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı.
 

210
Barış Alper Yılmaz devlerin takibinde! Sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı - Sayfa 3

İngiltere ve İtalyan ekiplerinin Barış Alper Yılmaz'ı RAMS Park'ta takip ettiği belirtildi. İtalyan ekiplerinin radarında olan Barış Alper Yılmaz için Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan özel madde hakkında açıklamalarda bulundu.
 

310
Barış Alper Yılmaz devlerin takibinde! Sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı - Sayfa 4

GALATASARAY'IN JOKERİ OLDU 
Barış Alper Yılmaz bu sezon Galatasaray'ın jokeri oldu. Sol bek, sağ bek hücumun her iki tarafında da görev yapan genç oyuncu bu sezon toplamda 38 maça çıkarken 4 gol 5 asistlik katkı verdi. A Milli Takım'ın da vazgeçilmezi haline gelen Barış Alper Yılaz, Hırvatistan ile oynanan kritik karşılaşmada galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

410