Bankaların Emekliye promosyon savaşları kızıştı! İşte en yüksek promosyon veren 3 banka

Emeklilere 18 bin TL'ye varan emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...

Bankaların Emekliye promosyon savaşları kızıştı! İşte en yüksek promosyon veren 3 banka - Sayfa 1

Milyonlarca emekliye bankalardan müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde miktar arttı. İsteyenler bankasını değiştirerek daha yüksek promosyon alabiliyor. Yeni dönem emekli maaşlarının belli olmasının ardından bankalar promosyon tutarlarını güncellemeye başladı. Pek çok banka kampanyalarını duyurarak maaşını kendi bünyesine taşıyacak olan emeklilere cazip fırsatlar sunuyor.
 

117
Bankaların Emekliye promosyon savaşları kızıştı! İşte en yüksek promosyon veren 3 banka - Sayfa 2

Kamu bankalarının ardından özel bankalar da emekli promosyon kampanyalarını güncelledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekli promosyon açıklaması sonrası banka promosyonları ne kadar oldu? En yüksek emekli promosyon ödemesini hangi banka yapıyor? Merak edilenler yanıt buldu.

217
Bankaların Emekliye promosyon savaşları kızıştı! İşte en yüksek promosyon veren 3 banka - Sayfa 3

Bankalar emekli promosyon kampanyalarında fiyatları güncelledi. Kamu bankalarında yüzde 166 artan emekli promosyon tutarları, özelde en yüksek emekli promosyon miktarının da yüzde 44 artmasına sebep oldu. Böylece en yüksek emekli promosyon miktarı 18 bin TL oldu. Peki en yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? Güncel banka promosyonları ne kadar?
 

317
Bankaların Emekliye promosyon savaşları kızıştı! İşte en yüksek promosyon veren 3 banka - Sayfa 4

Konuyla ilgili tüm merak edilenleri Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram açıkladı. Bayram Milliyet'e yer alan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim öncesi yaptığı açıklamada kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği promosyon tutarlarının 8 ile 12 bin TL aralığına çıkarıldığını duyurmuştu. Kamu bankalarında yaşanan artışın diğer özel bankalar tarafından da takip edileceğinden bahsetmişti.
 

417