Bakan Bilgin'den EYT son dakika açıklaması geldi! EYT kimleri kapasayacak, hangi formüller uygulanacak?

EYT son durum milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Son olarak Bakan Bilgin'in "Masamızda sadece bir tane EYT formülü var" açıklaması araştırmaları hızlandırdı. Peki, EYT çıkacak mı, kimleri kapasayacak? EYT'de hangi formüller uygulanacak? İşte merak edilen tüm detaylar ve EYT son dakika açıklaması...

Bakan Bilgin'den EYT son dakika açıklaması geldi! EYT kimleri kapasayacak, hangi formüller uygulanacak? - Sayfa 1

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için geri sayım başladı. Herkesin gözü kulağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den gelen EYT son dakika açıklamasına çevrildi. Geçtiğimiz günlerde Bakan Bilgin'in tarih ve formül açıklamaları ile EYT için çalışmalar hızlandırıldı. Peki, EYT nedir, ne zaman Meclis'e gelecek, hangi yılları kapsıyor? EYT'de öne çıkan formüller hangileri? İşte merak edilen tüm detaylar...

121
Bakan Bilgin'den EYT son dakika açıklaması geldi! EYT kimleri kapasayacak, hangi formüller uygulanacak? - Sayfa 2

BAKAN BİLGİN' DEN SON DAKİKA EYT AÇIKLAMASI 

Uzun süredir çalışma hakkında bir çok formül masada yer alıyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuyla ilgili son noktayı koydu. Bakan Bilgin, masada sadece bir tane EYT formülü olduğunu açıkladı.

221
Bakan Bilgin'den EYT son dakika açıklaması geldi! EYT kimleri kapasayacak, hangi formüller uygulanacak? - Sayfa 3

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT son durum ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Hollanda, Almanya modellerinden bahsediliyor, bunlar doğru değil. Masamızda sadece bir tane EYT formülü var. Kamuoyunda konuşulan modeller doğru değil. Biz zaten 62 yaşında çalışanları emekli ediyoruz" ifadelerini kullandı.

321
Bakan Bilgin'den EYT son dakika açıklaması geldi! EYT kimleri kapasayacak, hangi formüller uygulanacak? - Sayfa 4

AŞAMALI ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Aşamalı çalışma grupları olduğunu belirten Bilgin "İlgili kurumlarla da çalışmalar sürecek ve ortak noktaya ulaşıldığında Cumhurbaşkanımıza sunulacak. Kabul görürse kamuoyuyla paylaşacağız" açıklamasında bulundu.

421