Bakan Albayrak'a yönelik çirkin paylaşımlara tepki yağıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi ve bu gece dünyaya gelen oğlu Hamza Salihe ilişkin sosyal medyada yer alan bazı çirkin paylaşımlar büyük tepki çekti.

Bakan Albayrak'a yönelik çirkin paylaşımlara tepki yağıyor - Sayfa 1

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a yönelik sosyal medyadaki çirkin paylaşıma tepki yağdı. Hemen hemen her siyasi parti ve sosyal kesimden bu ahlâk dışı twite karşı ağır eleştiriler geldi. Siyasi parti temsilcileri kadın ve aile kurumunu da rencide eden bu paylaşımı açık ve net ifadelerle kınadı.
 

116
Bakan Albayrak'a yönelik çirkin paylaşımlara tepki yağıyor - Sayfa 2

İŞTE SİYASİLERDEN GELEN O TEPKİLER

FAHRETTİN KOCA: Esra ve Berat Albayrak çiftini, yeni doğan evlatları sebebiyle kutluyorum. Her doğan çocuk, daha iyi bir dünya için bir umut, yeni bir başlangıçtır. Hamza Salih’le anne babası için kullanılan ifadeler, umut duyulabilir yönü kalmamış kişilere ait olsa gerek. Allah ıslah etsin.

216
Bakan Albayrak'a yönelik çirkin paylaşımlara tepki yağıyor - Sayfa 3

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz günlerde sahte duyarlılık gösterisi için sıraya girenler; konu, insanlıktan bihaber namussuzların sayın Cumhurbaşkanımızın kızı ve yeni doğmuş torununa saldırması olunca, kafalarını nasıl deve kuşu gibi kuma gömüyorlar hayretle izliyoruz. Yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı. 
 
 

316
Bakan Albayrak'a yönelik çirkin paylaşımlara tepki yağıyor - Sayfa 4

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise söz konusu olaya, "Körpecik yavruya, annesine, babasına çirkin iftiralarla saldırma düşkünlüğüne sapmış, ruhunu nefrete boğdurmuş; ağzı bozuk, fikri çürük, aynı havayı solumaktan hicap duyduğumuz güruhu kınamak bile zûl geliyor. İnsanlıktan nasipsiz bu şahıslar hesabını hukuka verecektir" sözleriyle tepki gösterdi.

416