Avukatı anlattı: Seçil Erzan paraları ne yaptı, neden kaçmadı, şimdi cezaevinde ne yapıyor?

Yüksek kâr vaat ederek kurduğu gizli fon ile ünlü futbolcular dahil onlarca kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla yargılanan Seçil Erzan'ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan, Erzan'ın annesinin imzasını taklit ederek kredi çektiğini söyledi.

Avukatı anlattı: Seçil Erzan paraları ne yaptı, neden kaçmadı, şimdi cezaevinde ne yapıyor? - Sayfa 1

Yüksek faiz getiren gizli bir fon olduğunu vaat ederek pek çok ünlü futbolcu dahil onlarca kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski DenizBank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan açıklamalarda bulundu.

111
Avukatı anlattı: Seçil Erzan paraları ne yaptı, neden kaçmadı, şimdi cezaevinde ne yapıyor? - Sayfa 2

Avukat Karaaslan, Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı. Seçil Erzan’ın bu işe Ali Yörük’ün “Atilla Köşkdere’ye çok iyi kazandırdın, bizim paramızı da değerlendir” demesiyle başladığını, bir süre sonra rakamların kontrolden çıktığını anlatan avukat Karaaslan, şunları kaydetti:

 

211
Avukatı anlattı: Seçil Erzan paraları ne yaptı, neden kaçmadı, şimdi cezaevinde ne yapıyor? - Sayfa 3

'SEÇİL’İN KİME NE VERDİĞİ ORTAYA ÇIKACAK'

"2021’de borsa altüst oluyor. Daha çok para bulmak istiyor, borsada kaldıraçlı işlem yaptığı için. Daha çok faize batıyor. Süleyman Aslan’la, Ayhan Akman’la ve Barış Tari ile tanışıyor. İçeriye giriyor. Semih Kaya ve Fırat Özdemir bir verip üç kazanıyor. Ondan sonra Arda, Muslera...…"

311
Avukatı anlattı: Seçil Erzan paraları ne yaptı, neden kaçmadı, şimdi cezaevinde ne yapıyor? - Sayfa 4

"Ayhan Akman, emlakçı Serdar Şenol’u getiriyor. Şenol, Barış Tari’yi getiriyor. Semih Kaya, ‘Selçuk abide de para var’ diyor. Seçil, öyle arıyor Selçuk İnan’ı. İnan, Semih’e, ‘Böyle bir fon var mı?’ diye soruyor. ‘Evet, ben kazanıyorum, gir’ diyor. Şimdi inkâr ediyorlar. Bilirkişi 180 binden fazla silinen WhatsApp yazışmasını geri getirmiş, çalışma sürüyor. HTS kayıtlarıyla yazışmaları eşleştireceğiz. Seçil’in kime ne verdiği ortaya çıkacak.”

411