atv reyting kaybını affetmedi! O dizi final yapıyor

Yeni sezonun başlamasıyla yeni diziler ve yeni sezonuna başlayan diziler haftanın 7 gününü doldurdu. Pazar akşamları yayınlanan dizilerden biri sınıfta kaldı. Yeni başlayan diziler yüzünden reyting yarışına giremeyince ATV yönetimi final kararı aldı.

atv reyting kaybını affetmedi! O dizi final yapıyor - Sayfa 1

Pazar akşamları Teşkilat, Tozlu Yaka, Yargı ve Gül Masalı dizilerinin yanı sıra MasterChef aynı saatte yayında oluyor. Pazar akşamı reytinglerine göre atv'nin dizisi sıralamaya girmekte zorlanırken diğer yapımlar kitlelerini koruyor.

atv reyting kaybını affetmedi! O dizi final yapıyor - Sayfa 2

'Dizi ATV'de izlenir' sloganıyla yayın yapan ve dizileriyle her sezon iddiasını koruyan atv yönetimi bu yenilgiyi kabul edemedi. 16. bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanan Gül Masalı dizisinin bitirilmesine karar verildi.

atv reyting kaybını affetmedi! O dizi final yapıyor - Sayfa 3


GÜL MASALI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

16. bölümü ile yarın (9 Ekim) ekrana gelecek olan Gül Masalı'nın hangi bölümde final yapacağı henüz açıklanmadı. Dizinin konusunun finale bağlanması için senaristlerin çalışmalara başladığı söyleniyor.

atv reyting kaybını affetmedi! O dizi final yapıyor - Sayfa 4

GÜL MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yılmaz'ın elinde rehin olan Toprak ve Gonca için zor ve gerilim dolu saatler başlamıştır. Yılmaz onları bırakmak için yüklüce bir para istemektedir. Bunun için de Toprak'ın babası Halil'i arar ve oğlunu sağ görmek istiyorsa parayı getirmesini ister. Toprak'ı kaybetmek korkusuyla kahrolan Halil, onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Toprak'la Gonca namlunun ucundayken Fuat'a giderek yeniden hisselerini satmak istediğini söyler. Bu arada Toprak ve Gonca, Yılmaz'ın elinden kurtulmak için çareler aramaktadır. Isparta'ya dönen Tahir ve Zühre olanları öğrenince darmadağın olur. Halil, Yılmaz'ın istediği buluşma noktasına gider. Ancak parayı bıraksa da çaresiz bir halde evine dönüp eli yüreğinde beklemek zorundadır.