ATM'lerde yeni dönem! Para çekerken bu detaya dikkat

Banka kullanıcısı herkesi ilgilendiriyor. Finans sektöründe dikkat çeken bir değişiklik yaşandı.

ATM'lerde yeni dönem! Para çekerken bu detaya dikkat - Sayfa 1

Türkiye'nin önde gelen yedi bankası, güçlerini birleştirerek ATM hizmetlerinde devrim niteliğinde bir değişim başlatıyor. Bankaların bu hamlesinin temelinde müşteri memnuniyetini artırmak ve bankacılık sektöründe yeni bir dönemin kapıları açmak olduğu belirtiliyor.

ATM'lerde yeni dönem! Para çekerken bu detaya dikkat - Sayfa 2

Bankaların ortak kararıyla alınan çeşitli önlemler, müşteri deneyimini zirveye taşımak için özenle tasarlanmış durumda.

Özellikle ATM hizmetlerinde beklenen kalite ve hızın sağlanması, bu iş birliğinin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

ATM'lerde yeni dönem! Para çekerken bu detaya dikkat - Sayfa 3

Türkiye'nin önde gelen yedi kamu bankası, bankacılık hizmetlerini daha etkili ve erişilebilir kılmak için ATM hizmetlerini bir araya getirme kararı aldı. Türkiye'nin önde gelen yedi kamu bankası, bankacılık hizmetlerini daha etkili ve erişilebilir kılmak için ATM hizmetlerini bir araya getirme kararı aldı.

ATM'lerde yeni dönem! Para çekerken bu detaya dikkat - Sayfa 4

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Yeni geliştirilen "TAM" platformu, üye bankaların müşterilerine tek bir noktadan kapsamlı bankacılık işlemleri sunma imkanı sağlayacak.

Platform aracılığıyla müşteriler, para çekme, para yatırma, bakiye sorgulama gibi temel işlemlerin yanı sıra çeşitli bankacılık hizmetlerine erişebilecekler.

Bu sayede müşteriler, işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler, zaman ve mekan kısıtlaması olmaksızın bankacılık ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.