Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen tek celsede boşandı! Ayrılık nedenini açıkladılar

Sosyetenin ünlü çiftlerinden Aslı Şen ile Metin Şen, önceki gün 23 yıllık evliliklerini noktaladı. Aslı Şen, iki çocuğunun babası Metin Şen ile biten evlilikleri hakkında, "Bundan sonraki süreçte de birbirimize olan saygımız sonsuz kalacaktır" ifadesini kullandı.

Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen tek celsede boşandı! Ayrılık nedenini açıkladılar - Sayfa 1

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkanlarından Ali Şen'in oğlu Metin Şen, 23 yıllık eşi Aslı Şen'den boşandı. İkili, ayrılık kararlarını yaptıkları ortak açıklama ile duyurdular.

Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen tek celsede boşandı! Ayrılık nedenini açıkladılar - Sayfa 2

"BİRBİRİMİZE OLAN SAYGIMIZ SONSUZ KALACAKTIR"
Ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran Aslı  Şen, "Bir süredir evliliğimizle alakalı yaşadığımız fikir ayrılıkları sebebiyle karşılıklı konuşup anlaşarak 23 yıllık evliliğimizi 13 Mart Pazartesi (bugün) medeni şekilde noktaladık."

Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen tek celsede boşandı! Ayrılık nedenini açıkladılar - Sayfa 3

"Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz değerli olan bunca yılın ardından dostça yollarımızı ayırdığımızı sizlerle de paylaşmak istedik." ifadelerini kullanırken açıklamasını, "Her şeyden önce iki evladımız için arkadaşlığımız devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de birbirimize olan saygımız sonsuz kalacaktır. Konu ile alakalı sizlerden de hassasiyet rica ediyoruz" sözleri ile tamamladı.