Aşırı sıcaklar yeniden etkili olacak; Hafta başından itibaren artacak!

Geçen hafta başta İstanbul olmak üzere pek çok kentte hayatı olumsuz etkileyen sıcak hava dalgası geri dönüyor. Meteoroloji'nin yayınladığı hava tahmin raporuna göre hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artacak.

Aşırı sıcaklar yeniden etkili olacak; Hafta başından itibaren artacak! - Sayfa 1

Geçtiğimiz hafta aşırı sıcaklar ülke genelinde etkili oldu. Hafta ortasında 40'lı derecelerin üstünü gören hava sıcaklıkları cuma gününden itibaren 8-12 derece düşerek mevsim normallerine geldi.
 

113
Aşırı sıcaklar yeniden etkili olacak; Hafta başından itibaren artacak! - Sayfa 2

AŞIRI SICAKLAR GERİ GELECEK Mİ?
Hava sıcaklıklarının önümüzdeki hafta artması bekleniyor. Meteoroloji'nin hava tahminine göre de önümüzdeki hafta sıcaklıklar 4-6 derece artacak.

213
Aşırı sıcaklar yeniden etkili olacak; Hafta başından itibaren artacak! - Sayfa 3

NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan da, Ağustos ayının ilk haftasında yeniden sıcak hava dalgasının beklendiğini ifade etti.

313
Aşırı sıcaklar yeniden etkili olacak; Hafta başından itibaren artacak! - Sayfa 4

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu ile gece saatlerinde Osmaniye çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

413