Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....

Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı - Sayfa 1

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
 

113
Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı - Sayfa 2

Teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'e birçok maçta süre vermezken genelde oyunun son dakikalarında genç yıldızı oyuna sürdü. Arda Güler bu sezon tek golünü Santiago Bernabeu'da oynanan Celta Vigo maçında kaydetmişti.
 

213
Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı - Sayfa 3

RESMİ TEMASLAR BAŞLADI 
Mundo Deportivo'nun ABC'den aktardığı habere göre Real Betis, Real Madrid'in geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı ancak Carlo Ancelotti'nin planlarında çok az süre alan Arda Güler2i kadrosuna katmak istiyor.

313
Arda Güler'in transferi için ilk resmi hamle! Real Madrid gönderiyor, işte yeni takımı - Sayfa 4

İspanyol ekibi daha önemli bir rol arayışı içinde olan ve kiralık olarak takımdan ayrılması gündemde yer alan Arda Güler'in menajeri ve Real Madrid'le resmi temaslara başladı.
 

413