Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, deplasmanda Real Sociedad'a karşı oynayacakları lig maçında Arda Güler'e süre vermeyi düşündüğünü söyledi. Öte yandan Milli futbolcu Arda Güler için müjdeli haber geldi.

Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar - Sayfa 1

LaLiga'nın 33. haftasında Real Madrid deplasmanda Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. TSİ 22.00'de başlayacak olan mücadele, S Sport ekranlarından yayınlanacak.
 

Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar - Sayfa 2

Ancelotti, düzenlediği basın toplantısında, Arda Güler ile ilgili gelen bir soruya "İyi durumda. Uzun zamandır hazır durumda ama fırsat bulamadı. Oynadığımız maçlar çok çekişmeliydi. Arda maçta süre almaya layık. Yarın oynayabilir." dedi.
 

Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar - Sayfa 3

La Liga'da en yakın rakipleri Barcelona'nın 11 puan önünde olmalarına rağmen matematiksel olarak garantilenmeden kendilerini şampiyon olarak hissetmemeleri gerektiğini vurgulayan Ancelotti, "Garanti edene kadar mücadele etmek gerekir.
 

Arda Güler'in istediği sonunda oluyor! Ancelotti'den Türk taraftarları sevindirecek karar - Sayfa 4

Takımın dinamiği, oyuncuların çalışmaları çok iyi. Bunun devam etmesi için tek yol mücadeleye devam edip, en iyisini sahada vermek." şeklinde konuştu.