Arda Güler için 50 milyon Euro'luk transfer iddiası!

La Liga'nın 33. haftasında lider Real Madrid, Arda Güler'in güzel golüyle deplasmanda Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ederken karşılaşmanın ardından açıklamalar yapan Carlo Ancelotti, milli yıldızın geleceğine dair önemli ifadeler kullandı. Arda Güler'in Real Sociedad maçındaki performansı Real'in ezeli rakibi Barça'da da yankı uyandırırken İspanyol medyasından bir transfer iddiası daha ortaya atıldı.

Arda Güler için 50 milyon Euro'luk transfer iddiası! - Sayfa 1

La Liga'nın 33. haftasında oynanan Real Sociedad maçına ilk 11'de başlayan ve galibiyet golünü atan genç yıldız Arda Güler, İspanya'da gündem olurken iddialar ardı ardına geldi.
 

111
Arda Güler için 50 milyon Euro'luk transfer iddiası! - Sayfa 2

Real Madrid'de ilk sezonunu geçiren, sakatlıklar nedeniyle formasından uzun süre uzak kalan ve sahalara döndükten sonra son 5 karşılaşmada forma şansı bulamayan ve ilk defa bir La Liga maçında ilk 11'de sahaya çıkan Arda Güler, attığı golle başkent ekibine galibiyeti getirdi.
 

211
Arda Güler için 50 milyon Euro'luk transfer iddiası! - Sayfa 3

Türk yıldız, bu sezon La Liga'da 10 Mart'taki Celta Vigo maçından sonra Real Madrid formasıyla ikinci golünü Real Sociedad'a attı.
 

311
Arda Güler için 50 milyon Euro'luk transfer iddiası! - Sayfa 4

CARLO ANCELOTTI İDDİALARI YALANLADI 
İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon başka takıma kiralık gönderileceğine dair İspanyol basınında çıkan haberleri yalanlayarak Türk futbolcunun takımda kalacağını kaydetti.

411