Arabası olanı isyan ettirecek zam yolda: 2024'te akaryakıt fiyatları nasıl olacak?

İki haftadan fazladır benzin fiyatı ve motorin fiyatları tarafında büyük bir fiyat değişikliği görülmedi. Akaryakıta indirim haberleri ve gelişmeleri gündemde de takip ediliyor. 5 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları belli oldu. Peki, 2024'te durum ne olacak?

Arabası olanı isyan ettirecek zam yolda: 2024'te akaryakıt fiyatları nasıl olacak? - Sayfa 1

Araç sahipleri benzin, mazot fiyatı için sektör temsilcilerinden gelecek haberleri ve petrol piyasasında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.
 

114
Arabası olanı isyan ettirecek zam yolda: 2024'te akaryakıt fiyatları nasıl olacak? - Sayfa 2

Küresel yakıt talebine yönelik belirsizlikler ve OPEC+ toplantısının etkisiyle petrol fiyatları gerilerken, 'Akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzin fiyatı için indirim var mı? Motorine zam, indirim var mı?' aramaları da sıklaşıyor. Peki akaryakıt fiyatları için indirim, zam var mı?
 

214
Arabası olanı isyan ettirecek zam yolda: 2024'te akaryakıt fiyatları nasıl olacak? - Sayfa 3

Özellikle brent petrolün son ayların en düşük seviyesine gerilemesi, akaryakıt fiyatlarında olası bir indirim beklentisi oluşturdu.
 

314
Arabası olanı isyan ettirecek zam yolda: 2024'te akaryakıt fiyatları nasıl olacak? - Sayfa 4

Bugün itibarıyla akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik yapılmadı. Ancak, brent petrolün düşük seviyelerde seyretmesi, gelecek günlerde akaryakıt fiyatlarında olumlu bir yönde değişiklik olabileceğine işaret ediyor.
 

414