Ankara'da sunta deposunda korkutan yangın

Ankara'da mobilya atölye ve mağazalarının bulunduğu Siteler semtinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

Ankara'da sunta deposunda korkutan yangın - Sayfa 1

Altındağ ilçesi Çamlıtepe Mahalllesi'nde Mustafa ve Nazif Ercan'a ait, 2 katlı sunta deposunda saat 19.30 sıralarında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, deponun tamamını sardı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, arka tarafta bulunan 4 katlı apartmana ve bitişiğindeki iş yerine sirayet etti. 

Ankara'da sunta deposunda korkutan yangın - Sayfa 2

Mahalle sakinlerinin ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, yangının sıçradığı binada oturanları, kısa sürede tahliye etti. Bu sırada sağlık ekipleri de olay yerinde tedbir amaçlı hazır bekledi. 

Ankara'da sunta deposunda korkutan yangın - Sayfa 3

108 ARAÇ 168 PERSONEL İLE MÜDAHALE EDİLDİ

Yangın yerine olay yerine, İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı 13 istasyondan 93 personel, 12 arazöz, 14 tanker, 2 merdiven, 1 köpük kulesi, 6 pikap sevk edilirken, ASKİ'ye bağlı 5 tanker, 7 personel, Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı 27 tanker, 3 iş makinesi, 30 personel, ANFA'ya bağlı 31 tanker, 31 personel ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 7 tanker 7 personel olmak üzere toplam 108 araç 168 personel söndürme çalışmasına katıldı.

Ankara'da sunta deposunda korkutan yangın - Sayfa 4

MANSUR YAVAŞ: CAN KAYBI VE YARALI YOK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangın yerine gelip itfaiye amirlerinden bildi aldı. Yavaş gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının depoda kimsenin bulunmadığı bir anda çıktığını belirterek, olay da can kaybı ve yaralanmanın olmadığını kaydetti.