Ancelotti resti çekti, Premier Lig'e gidiyor

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid, Girona maçında penaltı kazandıran ve İspanyol medyasından övgüleri toplayan Arda Güler'in Avrupa'da üst seviyede daha fazla maça çıkmasını istiyor. Kulüp yönetimi bu bağlamda yıldız futbolcu için planını hazırladı. İşte detaylar...

Ancelotti resti çekti, Premier Lig'e gidiyor - Sayfa 1

Real Madrid'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler, Carlo Ancelotti'den süre aldıkça hem öz güven kazanıyor hem de performansını geliştirmeye devam ediyor.
 

112
Ancelotti resti çekti, Premier Lig'e gidiyor - Sayfa 2

Son olarak 4-0 kazanılan Girona maçında oyuna sonradan giren A Millî Takım'ın yıldızı, sergilediği performansla yine beğeni toplamıştı.
 

212
Ancelotti resti çekti, Premier Lig'e gidiyor - Sayfa 3

Temmuz ayında Real Madrid'e imza atan Arda Güler, bu imzadan 7 ay sonra Santiago Bernabeu'da taraftarı önüne çıktı. La Liga'nın 24. haftasında cumartesi günü Girona ile oynanan maçta 77. dakikada oyuna giren genç futbolcu, 89. dakikasında takıma penaltı kazandırmayı başardı.
 

312
Ancelotti resti çekti, Premier Lig'e gidiyor - Sayfa 4

Girona yarı alanında topu kontrol eden Arda çalımlarla sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra Couto'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Munuera, beyaz noktayı gösterdi. Yıldız oyuncu bu pozisyonun ardından takım arkadaşlarından tebrik, tribünlerden de alkış aldı.
 

412