Altında tarihi rekor: Uzman isim İslam Memiş rakam verdi! Altın çağı geliyor...

Altın gram fiyatı yılın son çeyreğinde test ettiği seviyelerle rekorlar silsilesine imza attı. Altın fiyatları tarafındaki yükseliş trendi devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ''Altın çağı geliyor'' diyerek detayları açıkladı...

Altında tarihi rekor: Uzman isim İslam Memiş rakam verdi! Altın çağı geliyor... - Sayfa 1

Altın gram fiyatı ons altın tarafından esen rüzgarla yön arıyor. Psikolojik direnci üzerine yerleşen ons altın yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Altın gram fiyatı ise ons altına paralel yükseliyor. Bu kapsamda yatırımcısı tarafından 2024 yılında gram altın fiyatının hangi seviyeleri göreceği merak konusu oldu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarih vererek yeni seviyeleri açıkladı.

123
Altında tarihi rekor: Uzman isim İslam Memiş rakam verdi! Altın çağı geliyor... - Sayfa 2

Altına olan talep hızla devam ediyor. Senenin son günlerinde rekor üstüne rekor kıran gram altın 2026 liraya kadar yükseldi. Döviz kurlarındaki volatilite, ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi yapacağına dair beklentiler altın fiyatları üzerinde olumlu etki yaratıyor.

223
Altında tarihi rekor: Uzman isim İslam Memiş rakam verdi! Altın çağı geliyor... - Sayfa 3

FED FAİZ İNDİRİMİ YAPABİLİR

323
Altında tarihi rekor: Uzman isim İslam Memiş rakam verdi! Altın çağı geliyor... - Sayfa 4

2024'ün ilk yarısından sonra Fed'in faiz indirimine başlayacağı beklentisi hakimken altın bu durumu erken fiyatlamaya başladı.

423