Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Altın alacaklar bu habere dikkat. Rekordan önce son alım fırsatı geliyor... Altın yorumları yatırımcıya yön verirken alım fırsatları da parasını altına yatırmak için bekleyenlerin radarında. 2280 dolara kadar gerileyen ONS 2320 dolara çıktı. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı 2400 TL üzerindeki seyrini koruyor. Altın tarafındaki hareketliliği değerlendiren İslam Memiş önümüzdeki haftayı işaret etti.

Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi - Sayfa 1

Altın gram fiyatı yeni güne kısmi yükselişle başladı. ONS 2320 dolar civarında seyrederken gram altın 2400 TL üzerinde işlem görüyor. Öte yandan İslam Memiş'ten alım fırsatı için kritik rakamlar geldi.
 

115
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi - Sayfa 2

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN YORUMU 
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken altın yorumu yaptı. İslam Memiş'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

215
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi - Sayfa 3

"ALTIN TOPARLANDI" 
"Ons altın haftaya yüzde 1 yükselişle başladı. Ons altın tarafında biraz toparlanma var. Takip ettiğimiz bant aralığı ise 2280-2380 dolar.

315
Altın fiyatlarında son dakika bombası patladı! İslam Memiş alım fırsatı için tarih verdi - Sayfa 4

"ONS ALTIN SATIŞ YİYEBİLİR" 
Bu hafta toparlanma olabilir. Ancak önümüzdeki hafta 2260-2280 dolara kadar düşmesini bekliyorum. Yani ons altın tarafında yükselişler tekrar satışla karşılaşabilir.

415