Altay Bayındır'dan Muslera ve Volkan Demirel itirafı!

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, takımın genel performansı, Süper Lig'de forma giyen kaleciler ve geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Altay Bayındır'dan Muslera ve Volkan Demirel itirafı! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki futbolcusu Altay Bayındır, Tivibuspor'a açıklamalarda bulundu.

Altay Bayındır'dan Muslera ve Volkan Demirel itirafı! - Sayfa 2

Takımın genel performansını yorumlayan Altay, "Futbolda en önemli şeyin konsantrasyon olduğunu düşünüyorum. 3 puanı aldığımızda herkes gibi benim de payım oluyor. İyi geçen maçlardan sonra birbirimizi tebrik ediyoruz. Göztepe maçına her hafta olduğu gibi hazırlanıyoruz" dedi.

Altay Bayındır'dan Muslera ve Volkan Demirel itirafı! - Sayfa 3

'UĞURCAN ÇAKIR İYİ BİR KALECİ'

Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır hakkında da kısa açıklama yapan Altay Bayındır, "Uğurcan Çakır iyi bir kaleci, ülkemizde önemli bir kaleci. İnşallah böyle devam eder. Biz milli takımda zaten arkadaşız." şeklinde konuştu.

Altay Bayındır'dan Muslera ve Volkan Demirel itirafı! - Sayfa 4

'MÜTEVAZI BİR KİŞİLİĞİ VAR'

Altay Bayındır, Muslera için ise "Uzun yıllar ülkemizde hizmet eden birisi. Gerçekten mütevazı bir kişiliği var. Takımlar arasında rekabet olsa bile, futbolcuların davranışları birçok şeyin öncüsü oluyor. Çünkü insanlar futbolcuların davranışlarıyla alevlenebiliyor, ya da sakin kalabiliyor. Bunun temsili olarak bizler sahadayız. Bunu da çok iyi yapanlardan biri Muslera'dır." ifadelerini kullandı.