Ali Koç yönetimini kızdıracak sözler: Fenerbahçe'ye Erden Timur lazım

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transferde oldukça hareketli bir yaz geçiren Fenerbahçe, bu süreçte yaptığı hamlelerle tarihi verilere ulaştı. Sarı-Lacivertliler, hem oyuncu satışında hem de bonservis harcaması konusunda rekor kırdı. Öte yandan Ali Koç ve yönetimini çılgına çevirecek sözler gündem yarattı. İşte detaylar...

Ali Koç yönetimini kızdıracak sözler: Fenerbahçe'ye Erden Timur lazım - Sayfa 1

Fenerbahçe, son yıllarda hemen hemen her yaz yaz döneminde hatırı sayılır bonservis gelirleri elde etti. Ancak bu sezon rekor kırıldı.
 

124
Ali Koç yönetimini kızdıracak sözler: Fenerbahçe'ye Erden Timur lazım - Sayfa 2

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal’ın imza töreninde, “Transferde bütün cephaneliği kullanmak istiyoruz” demişti. Yapılan harcamalar, başkanı bu sözünde haklı çıkardı. Sarı-Lacivertliler, bonservis harcaması konusunda da bu yaz döneminde tarihi bir rekor kırdı.
 

224
Ali Koç yönetimini kızdıracak sözler: Fenerbahçe'ye Erden Timur lazım - Sayfa 3

Ali Koç, 2018’de başkanlık koltuğuna oturduktan sonra yaptığı transferlerle genelde çok eleştirildi. Birçok isim büyük umutlarla gelip, fiyasko bir performansın ardından takımdan ayrıldı.
 

324
Ali Koç yönetimini kızdıracak sözler: Fenerbahçe'ye Erden Timur lazım - Sayfa 4

Ancak Koç döneminde oyuncu satışından her yaz hatırı sayılır gelir elde edildi. İlk sezon Giuliano ve Josef’ten 22.5 milyon Euro, 2019’de Eljif Elmas’ın Napoli’ye gitmesiyle 16.2 milyon Euro kazanıldı. 2020 yazında Vedat Muriç 21 milyon Euro’ya Napoli’nin yolunu tuttu. Geçen sezon ise Kim Min-jae 18 milyon Euro’ya Napoli’ye satıldı.
 

424