Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Ali Koç, genel kurul çalışmalarına başladı. Süper Lig'de şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de futbolcular son iki maç için hazırlıklarını sürdürürken, adaylığını açıklayan Başkan Ali Koç hakkındaki ifadeler gündem oldu. İşte detaylar...

Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak - Sayfa 1

Sarı lacivertli kulüpte daha önce Sadettin Saran adaylığını açıklamış, ardından cumartesi günü Başkan Koç ile yaptığı görüşmenin ardından çekilip onu destekleme kararı almıştı.
  Bu gelişmenin ardından Ali Koç çalışmalarına start verdi. Koç'un yeni döneme daha güçlü bir yönetimle gireceği öğrenildi.
 

110
Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak - Sayfa 2

Hürriyet yazarları Fırat Aydınus, Güntekin Onay, Uğur Meleke ve Mehmet Arslan, Futbol Konseyi'nde Ali Koç'un başkan adaylığı kararını yorumladı.

1- Daha önce “Ben olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar” diyen Ali Koç’un yeniden aday olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
 
 

210
Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak - Sayfa 3

FIRAT AYDINUS: BU DÖNEMİ UNUTTURMAK İSTİYOR 
Fenerbahçe taraftarlarında oluştuğu gözlenen ‘başarısızlık sonucu başkanlığa veda etti’ düşüncesi Ali Koç’un içinde ukde kalacaktı. Bu çalkantılı dönemi, sportif başarılarla silmek arzusuyla ‘bir dönem daha’ diyerek tekrar aday oldu.

310
Ali Koç emeğe saygısızlık etti! deyip açıkladı: Fenerbahçe kupasız kalacak - Sayfa 4

Bu sefer gerek üyelerden gerekse taraftarlardan ilk seçildiği günküne eşdeğer desteği alabilir mi, göreceğiz. Ama şu bir gerçek ki; sarf edilen bu söz ister başkan olsun ister olmasın Ali Koç’un peşinden daima gelecek. Fenerbahçe adına yaftalanacak bu cümlenin ne için söylendiği ve alt metni daima merak konusu olacak.
 

410