Ali Koç derbi galibiyetini değerlendirdi: 'Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere gösterdik'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray galibiyetinin ardından, "Bugün gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik." dedi.

Ali Koç derbi galibiyetini değerlendirdi: 'Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere gösterdik' - Sayfa 1

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne kafileyi taşıyan otobüsle birlikte gelen Ali Koç, daha sonra Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki'yle birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 

114
Ali Koç derbi galibiyetini değerlendirdi: 'Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere gösterdik' - Sayfa 2

Derbi galibiyetine değinerek sözlerine başlayan Koç, alınan 3 puanı 7'den 70'e tüm Fenerbahçelilere armağan ettiğini belirtti.
 

214
Ali Koç derbi galibiyetini değerlendirdi: 'Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere gösterdik' - Sayfa 3

Sadece bir derbi galibiyeti almadıklarının altını çizen Koç, "Bir derbi galibiyetinden çok daha büyüğüydü. Kendi sahalarında şampiyonluk kutlatmadık. Bugün gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere, haysiyetsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Bunun için de takımımıza teşekkür ediyorum. Kahramanca savaştılar, mücadele ettiler. 81 dakika 10 kişi olmamıza rağmen, böyle bir hakeme rağmen umudumuzu son haftaya taşımaya vesile oldular. Allah hepsinden razı olsun." ifadelerini kullandı.
 

314
Ali Koç derbi galibiyetini değerlendirdi: 'Gerçek şampiyonun kim olduğunu şerefsizlere gösterdik' - Sayfa 4

Sezon içinde 6 derbi maçın 4'ünü kazandıklarını, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldıklarını dile getiren Koç, şöyle devam etti:
 

414