Ali Koç: Bize ceza veremezler, verirlerse de vebalini öderler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçında yaşananlarla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu olayı dikkatle izleyen bir uzman, “dua edin, maskeli adama karşı futbolcularınız sert bir karşılık verdi de sonradan sahaya girenlerin cesareti kırıldı’ dedi. Tamamen katılıyorum buna. Bize ceza veremezler. Verirlerse de vebalini öderler"dedi.

Ali Koç: Bize ceza veremezler, verirlerse de vebalini öderler - Sayfa 1

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında kulübün geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç: Bize ceza veremezler, verirlerse de vebalini öderler - Sayfa 2

Gazeteci Lube Ayar'ın aktardığına göre, Ali Koç toplantıda, "Kulübümüzün mevcut durumunu normalleştirmek için geldiğimiz noktayı 2 Nisan'daki kongrede üyelerimizle değerlendireceğiz. Sponsorlarımızla görüşmeler yaptık ve onların desteğini yazılı olarak aldık; onlar bizimle birlikte olacaklar" dedi.

Ali Koç: Bize ceza veremezler, verirlerse de vebalini öderler - Sayfa 3

Ali Koç, "Bankalarla kredi yapılandırmaları konusunda görüşeceğiz. Üç olası senaryo var: Alt lige düşmek, futbol faaliyetlerimizi geçici olarak durdurmak veya yurt dışında bir takım satın almak. Bu seçenekler kongrede netlik kazanacak" ifadelerini kullandı.

 

Ali Koç: Bize ceza veremezler, verirlerse de vebalini öderler - Sayfa 4

BİZE CEZA VEREMEZLER

Trabzonspor maçı sonrasında yaşananlar hakkında da konuşan Ali Koç, "Yönetim kurulu ile uzun görüşmeler sonucu yaptığım açıklamalar ani bir kararın ürünü değil. Sahaya inen yüzlerce kişi varken futbolcularımıza yönelik 'kavga etmeselerdi' eleştirilerine katılmıyorum.