Ahmet Nur Çebi'den o iddialara yanıt! ''Paralara nereye gitti?''

Beşiktaş'ın eski başkanı Ahmet Nur Çebi, mevcut başkan Hasan Arat'ın 16 Aralık'ta gerçekleştirilen divan kurulu toplantısındaki iddialarına cevap verdi.

Ahmet Nur Çebi'den o iddialara yanıt! ''Paralara nereye gitti?'' - Sayfa 1

Beşiktaş'ın eski Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün 16 Aralık'ta gerçekleştirilen divan kurulu toplantısındaki iddialara cevap vererek, stat isim sponsorluğu anlaşmasında elde edilen gelirin 3'te 2'sinin banka kredisi için kullanıldığını, 3'te 1'inin ise kulüp kasasında bırakıldığını söyledi.

111
Ahmet Nur Çebi'den o iddialara yanıt! ''Paralara nereye gitti?'' - Sayfa 2

Çebi, yaptığı açıklamada ailevi bir sağlık durumundan ötürü toplantıya katılamadığını vurguladı.

211
Ahmet Nur Çebi'den o iddialara yanıt! ''Paralara nereye gitti?'' - Sayfa 3

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın stat sponsorluk anlaşması karşılığında Tüpraş'tan tahsil edilen bedellerle eski yöneticilerin kulüpten alacaklarının ödendiğini düşündüğünü ve konuyu araştırdıklarını dile getirmesini hatırlatan Çebi, şu ifadeleri kullandı:

311
Ahmet Nur Çebi'den o iddialara yanıt! ''Paralara nereye gitti?'' - Sayfa 4

"Öncelikle 1 saat bile sürmeyecek bu konuyu araştırmak mümkünken, günler geçmesine rağmen henüz araştırılmadığının söylenmesi art niyetli bir algı yaratma gayretidir. Araştırıldığında bunun söylendiği gibi olmadığını anında görmek mümkünken, bunun bu şekilde ifade edilmesi ve araştırılmaması veya araştırılmış ise bu şekilde ifade edilmesi sonucu, Beşiktaş camiasının yönlendirilmeye çalışılmasını üzüntü ile karşıladım. İncelendiğinde görüleceği üzere, iyi niyetle fedakarlık yaparak kulübün ihtiyacı olduğu anlarda kulübe kasa kolaylığı sağlayan başkan ve bir önceki yöneticilere ödemeler, 2024 yılı içerisindeki kulüp alacaklarının karşılığı olarak alınan muhtelif çeklerle yapılmış olup, yeni yönetimin ödemek için ayrıca kaynak arama zorunluluğu söz konusu değildir."

411