Ahmet Çakar'dan olay penaltı yorumu!

Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Erman Toroğlu, Ahmet Çakar, Gürcan Bilgiç ve Ömer Üründül geceye damga vuran VAR kararlarıyla ilgili çok çarpıcı sözler kaleme aldı.

Ahmet Çakar'dan olay penaltı yorumu! - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Zorlu maçın ilk yarısı 1-0 geride kapatan Kanarya, ikinci yarıdaki iştahlı oyunuyla Dzeko ve Batshuayi'nin (Pen) attığı gollerle geriden gelerek rakibini 1-2 mağlup etmeyi başardı.

 

121
Ahmet Çakar'dan olay penaltı yorumu! - Sayfa 2

Yabancı VAR hakeminin görev aldığı maçta maçın orta hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun kararları tartışmalara sebep oldu. SABAH Spor'un duayen kalemleri Ahmet Çakar, Erman Toroğlu, Gürcan Bilgiç ve Ömer Üründül tartışmalı pozisyonlar hakkında çok çarpıcı sözler söyledi.

 
 

221
Ahmet Çakar'dan olay penaltı yorumu! - Sayfa 3

ÖMER ÜRÜNDÜL: OLYMPIAKOS MAÇINA BENZER BİR MAÇ

Fenerbahçe açısından Olympiakos maçına benzer ilginç bir maç yaşandı. İlk devrede Fenerbahçe son derece düşük tempoyla oynadı. Etkili hücum girişimleri yoktu. Önde baskı da yoktu. Dolayısıyla pozisyon sıkıntısı üst düzeydeydi. Zaten tek pozisyona da Krunic girdi ve kaçırdı. Buna karşılık rölanti ofansif anlayışta rakibin önemli kontratak tuzaklarına düşüldü.

321
Ahmet Çakar'dan olay penaltı yorumu! - Sayfa 4

İki net pozisyonu Livakovic kurtardı. Devre biterken de skor dezavantajına düşüldü. İsmail Kartal ikinci yarıya Batshuayi'yi alıp Krunic'i çıkartarak çift santrforlu oyuna döndü. Böyle bir tabloda dolayısıyla risk de alınacaktı. Bu yüzden ilk 10-15 dakikada mutlaka beraberliği bulmak gerekirdi. Ve öyle de oldu. 2. Yarı erken gelen gol takımın moralini ve temposunu da yükseltti. Penaltıyla kısa sürede 2. gol de geldi. Fenerbahçe bu moralle daha iyi oynamaya başladı.

 
 

421