Ah Nerede 5. bölümde şoke eden gelişme! Ah Nerede oyuncuları kimdir?

Ekranların yeni soluğu Ah Nerede 5. Bölümü ile bu akşam Star TV’de seyircinin gönlünü fethetmeye geliyor. Yeşilçam’ın unutulmazı Ah Nerede filminden esinlenerek kurgulanan yapım izleyenlerden tam not almayı başardı. Oktay Çabuk ile Nil Keser’in başrollerini paylaştığı Ah Nerede’nin yeni bölümünde şoke eden gelişmeye hazır olun! Oyun gerçek oluyor...

Ah Nerede 5. bölümde şoke eden gelişme! Ah Nerede oyuncuları kimdir? - Sayfa 1

Ah Nerede dizisi yaz sezonuna yaptığı giriş ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Star TV ekranlarından boy gösteren yeni dizide Nil Keser ve Oktay Çabuk rol alıyor. Geçmişten günümüze uyarlanan Ah Nerede her Cuma akşamı seyirciye renkli anlar yaşatıyor.

112
Ah Nerede 5. bölümde şoke eden gelişme! Ah Nerede oyuncuları kimdir? - Sayfa 2

10.Ev Yapım ve Suavi Doğan’ın yapımcılığı üstlendiği Ah Nerede dizisinin yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen oturuyor. Her Cuma akşamı seyircinin karşısına çıkan Ah Nerede izleyenlerin gülmekten çenesi ağrıyor desek abartmış olmayız.

212
Ah Nerede 5. bölümde şoke eden gelişme! Ah Nerede oyuncuları kimdir? - Sayfa 3

Ekran başındakilerin ilgisini çeken Ah Nerede bu akşam Star TV’de içimizi ısıtacak sahnelerle karşımıza çıkacak.

312
Ah Nerede 5. bölümde şoke eden gelişme! Ah Nerede oyuncuları kimdir? - Sayfa 4

AH NERE OYUNCU KADROSU

Ah Nerede dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Oktay Çubuk, Nil Keser, Tarık Pabuççuoğlu, Ayşe Kökçü, Derya Alabora, Asena Keskinci, Korhan Herduran, Aycan Koptur, Merve Bengi ve Ferit Aktuğ gibi isimleri yer alıyor.

412