Acun Ilıcalı’dan Exxen bombası! Ücretsiz olacak

Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak 2021'de seyirciyle buluşacak olan Exxen platformuyla ilgili detaylar belli olmaya başladı. Daha önce yaptığı açıklamada ücreti makul tutacağını belirten Ilıcalı'nın yeni platformu için belirlediği fiyat listesi belli oldu. Öte yandan alınan kulis bilgilerine göre izleyicileri Exxen ile ilgili bir müjde daha bekliyor… Exxen’in aylık ücreti ne kadar olcak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Acun Ilıcalı’dan Exxen bombası! Ücretsiz olacak - Sayfa 1

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Netflix'e rakip olmak için Exxen adını verdiği bir platform kurdu. Ilıcalı'nın ocak ayında yayın hayatına başlayacak olan platformunda birçok dizi ve yarışma olacak.

135
Acun Ilıcalı’dan Exxen bombası! Ücretsiz olacak - Sayfa 2

AYLIK 7.99 TL OLACAK

Platformundaki içerikler için 900 milyon TL harcayan Ilıcalı, konuk olduğu bir YouTube kanalında ücret politikası için "Ücretler herkesin ödeyebileceği şekilde olacak" demişti. 

235
Acun Ilıcalı’dan Exxen bombası! Ücretsiz olacak - Sayfa 3

Bunun üzerine YouTube'da yayın yapan Stolk isimli kanal güvenilir kaynaklardan aldıkları bilgilere göre Exxen'in aylık 7.99 olacağı yıllık aboneliğinde ise aylık fiyatın 5.99 TL olacağını ileri sürdü.

335
Acun Ilıcalı’dan Exxen bombası! Ücretsiz olacak - Sayfa 4

1 HAFTA ÜCRETSİZ

Öte yandan alınan kulis bilgilerine göre Exxen yayın hayatına başladığı ilk 1 hafta izleyicilere ücretsiz olarak sunulacak.

435