Acun Ilıcalı zorlu süreci anlattı: Hayatım pembe dizi olabilir

Son dönemde aşk hayatı ve başarılarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı İngiltere'den futbol takımı satın almasıyla da adından söz ettirmişti. Özel hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Üç evliliğim ve dört kızım var. Hayatım, pembe dizi olabilir" dedi. Acun Ilıcalı bugüne kadar yaşadığı zorlu süreci de tek tek anlattı.

Acun Ilıcalı zorlu süreci anlattı: Hayatım pembe dizi olabilir - Sayfa 1

Başarılı projeleriyle sık sık adını duyduğumuz Acun Ilıcalı, İngiltere'de Hull City’yi satın alarak büyük yankı uyandırdı. Özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Ilıcalı, İngiliz basınına kariyerini ve özel hayatını anlattı.

115
Acun Ilıcalı zorlu süreci anlattı: Hayatım pembe dizi olabilir - Sayfa 2

"TÜRK SIMON COWELL"

"Türk Simon Cowell" diye söz edilen haberde, Acun Ilıcalı'dan Hull City'yi "kurtarmak için" İngiltere'de olduğu ve 30 milyon sterlinlik satın alma işleminin yakında tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

Bu arada Cowell, Londralı televizyon yapımcısı ve girişimci olarak biliniyor.

215
Acun Ilıcalı zorlu süreci anlattı: Hayatım pembe dizi olabilir - Sayfa 3

'ÖZEL HAYATIM BİRAZ İLGİNÇ'

"Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir." diyen Ilıcalı, özel yaşantısındaki noktalara değinirken, "Üç evliliğim ve dört kızım var. Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim." ifadelerini kullandı.

315
Acun Ilıcalı zorlu süreci anlattı: Hayatım pembe dizi olabilir - Sayfa 4

"HAYATTAKİ HER OLUMSUZLUĞU YAŞADIM"

"Hayatım milyonda bir. 20 yaşında evlendim. 21 yaşında baba oldum. 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı.

415