450 bin liraya SUV satmaya başladı; Bu fiyat bir daha gelmez

SUV modelleri Eylül ayı fiyat listeleri açıklandı. Dev markaların en ucuz SUV araçlarının olduğu listede 450 bin liraya bile model bulmak mümkün. Listede Opel Crossland, Seat Arona, Nissan Juke, Kia Sportage, Fiat Egea Cross, Dacia Duster, Kia Stonic, Hyundai Bayon, Ford EcoSport ve Hyundai Kona var. Gelin birlikte en ucuz SUV modellerini inceleyelim.

450 bin liraya SUV satmaya başladı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 1

Yüksek yapıları ve şık tasarımlarıyla SUV araçlar oldukça revaçta. Hal böyle olunca fiyatları da çok merak ediliyor. 2022 Eylül ayı bütçeye en uygun SUV araç modelleri, fiyatları haberimizde yer alıyor.

129
450 bin liraya SUV satmaya başladı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 2

Üstün konforu ve güvenlik teknolojileriyle göz dolduran SUV araçların fiyatları ne durumda? En ucuz sıfır kilometre SUV modelleri kaç lira? Piyasadaki en uygun SUV modellerini siz değerli okurlarımız için derledik. Listemizde Fiat Egea Cross, Dacia Duster, Kia Stonic, Hyundai Bayon, Opel Crossland, Seat Arona, Nissan Juke, Kia Sportage, Ford EcoSport ve Hyundai Kona var.

229
450 bin liraya SUV satmaya başladı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 3

Bildiğiniz gibi dünyada otomobil tercihi hızla değişiyor. Markaların büyük bir kısmı SUV modellere ağırlık vermeye başladı. SUV araçlar tüm dünyada satış rekorları kırıyor.

329
450 bin liraya SUV satmaya başladı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 4

Otomotiv pazarının son beş yılına damga vuran SUV araçlar liderliğini ilan etmiş durumda.

429