4 gün boyunca para yağdı! Yok böyle düğün...

Hindistan'ın Delhi kentinde yaşayan ve maden sektöründe faaliyet gösteren Arora ailesinin oğlu Arjun Arora&nbsp; ile Sukriti Grover, düğünleri için Antalya'yı tercih etti.<br />

4 gün boyunca para yağdı! Yok böyle düğün... - Sayfa 1

Hindistan'ın Delhi kentinde yaşayan ve maden sektöründe faaliyet gösteren Arora ailesinin oğlu Arjun Arora  ile Sukriti Grover, düğünleri için Antalya'yı tercih etti.

138
4 gün boyunca para yağdı! Yok böyle düğün... - Sayfa 2

Hint geleneklerine göre yapılan düğüne Hindistan ve çeşitli ülkelerden yaklaşık 600 davetli katıldı. 4 gün 4 gece süren düğün "hoş geldiniz" partisiyle başladı.

238
4 gün boyunca para yağdı! Yok böyle düğün... - Sayfa 3

İkinci gün "hi çayı", gelin ve damat ailelerinin dansları ile devam  eden düğünün üçüncü günü kına organizasyonu yapıldı. Profesyonel sanatçılar düğüne katılan kadınların ellerine özel desenlerle kına uyguladı.

338
4 gün boyunca para yağdı! Yok böyle düğün... - Sayfa 4

Dördüncü gün sabahı dini tören ve barat töreni yapıldı. Dini törenin  gerçekleştirildiği sahil yoluna beyaz halı serildi. Damat atla, gelin de üstü  açık pembe araçla merasim alanına geldi. Ziyafetlerin yanı sıra danslı müzikli  eğlencelerin gerçekleştirildiği düğün, akşam verilen evlilik resepsiyonuyla sona  erdi.

438