31 Ocak Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu?

Survivor 2023'de 'Ünlüler ve Gönüllüler' arasındaki rekabet olanca hızıyla devam ediyor. İkinci eleme adayları Fatih ve Gizem Avcı olurken, haftanın üçüncü ve son eleme adayları da belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın üçüncü eleme adayları kimler oldu? İşte 31 Ocak Salı Survivor son dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve haftanın üçüncü eleme adayları...

31 Ocak Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? - Sayfa 1

Kıran kırana mücadelenin sürdüğü Survivor 2023'te ünlüler ve gönüllüler takımları, haftanın son dokunulmazlık oyunu için parkura çıktı ve kazanan takım belli oldu. Kazanan takım, dokunulmazlıkla birlikte ödülü de elde ediyor. Peki, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte 31 Ocak Survivor'da eleme adayı olan isimler ve tüm yaşananlar...

31 Ocak Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? - Sayfa 2

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Üçüncü dokunulmazlığı kazanan takım kadınlarda 8-7- erkeklerde 8-5 skorla Ünlüler oldu. Böylece haftanın son dokulmazlık oyununu kazanan Ünlüler haftayı kayıpsız geçerken, ödülün de sahibi oldu.

31 Ocak Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? - Sayfa 3

NEFİSE İLE SENEM ARASINDA GERİLİM!

Karşılaşma ardından Nefise ile Senem arasında gerilim yaşandı. Nefise'yi Aysu tuttu ve ''Beni bırak!'' şeklinde tepki gösterdi. Senem, Nefise'ye sadece süratli olduğunu söyledi. Buna karşılık da Nefise, ''Sen önce dost kazığı atmamayı öğren.'' dedi. İkili arasında tartışma bir süre devam etti.

31 Ocak Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. eleme adayı kim oldu? - Sayfa 4

SURVİVOR SON ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor yarışmasının ilk iki dokunulmazlık yarışını da kaybeden gönüllüler takımından Aziz potaya giren birinci isim. İkinci oyun sonunda Fatih ve Gizem Avcı gitme adayı seçildi. Ancak Fatih, Yokluk Adası'nda yapılan potadan kurtulma oyunu sonunda son anda potadan çıktı.

Haftanın üçüncü eleme adayı 7 oyla Senem oldu. Performans birincisi Özgür, dördüncü ve son adayın ismini vererek Tunga'yı potaya gönderdi.