300 bin TL'ye sıfır Hyundai fırsatı! Kaçıranlar pişman olabilir

300 bin TL'ye sıfır otomobil olur mu? demeyin Hyundai yaptı. Türkiye'de büyük ilgi gören otomobil markaları arasında yer alan Hyundai ÖTV güncellemesi sonrası fiyatlarında 70 bin liraya varan indirimler yaptı. Bu haberimizde Hyundai i10, i20, Bayon ve Elantra güncel fiyat listesini sizler için hazırladık.

300 bin TL'ye sıfır Hyundai fırsatı!  Kaçıranlar pişman olabilir - Sayfa 1

Araba alacak vatandaş ÖTV indirimi sonrası sıfır otomobil fiyatlarını araştırıyor. Birçok firma sıfır otomobil kampanyalarına hız verdi. Otomotiv devi Hyundai, ÖTV matrahlarında yapılan düzenleme sonrası fiyat listelerini güncelledi. Bu haberimizde düzenleme kapsamına giren modeller olan Hyundai i10, i20, Bayon ve Elantra fiyatlarını araştırdık. Gelin detaylara birlikte bakalım.

127
300 bin TL'ye sıfır Hyundai fırsatı!  Kaçıranlar pişman olabilir - Sayfa 2

ÖTV güncellemesi sonrasında sıfır otomobil fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. ÖTV matrahlarında yapılan değişiklikle fiyatı 600 bine TL'ye kadar olan otomobillerin fiyatları yaklaşık olarak 80 bine varan indirimlerle karşımıza çıkıyor.

227
300 bin TL'ye sıfır Hyundai fırsatı!  Kaçıranlar pişman olabilir - Sayfa 3

ÖTV düzenlemesinden sonra otomobil markaları birbiri ardına sıfır araba fiyat listesini yeniledi.

327
300 bin TL'ye sıfır Hyundai fırsatı!  Kaçıranlar pişman olabilir - Sayfa 4

ÖTV düzenlemesinden sonra otomobil markaları birbiri ardına sıfır araba fiyat listesini yeniledi. Diğer otomobil firmaları gibi fiyat güncellemesine giden Hyundai en çok merak edilen markaların başında yer alıyor..

427