2024 yılı emeklilerin yılı olacak! İndirim için düğmeye basıldı...

2024 yılı emeklilerin yılı olacak. Emeklilerin hayatını rahatlatacak yenilikler için düğmeye basıldı. Ulaşımdan gıdaya, kargodan telefona kadar pek çok alanda indirimler devreye girecek.

2024 yılı emeklilerin yılı olacak! İndirim için düğmeye basıldı... - Sayfa 1

Sabah'tan Merve Bilkay'ın haberine göre 2024 yılı emeklilerin yılı olacak. Emeklilerin hayatını rahatlatacak yenilikler için düğmeye basıldı. Ulaşımdan gıdaya, kargodan telefona kadar pek çok alanda indirimler devreye girecek.
 

112
2024 yılı emeklilerin yılı olacak! İndirim için düğmeye basıldı... - Sayfa 2

Tarım krediden özel kart
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri de emeklilerle ilgili hazırlıklara başladı. Türkiye genelindeki 4 binden fazla kooperatif market satış noktasında emeklilerin kullanılacağı özel bir kart çıkarılması planlanıyor. Bu kartla emekliler haftanın belirli günlerinde belirli ürünleri ek indirimlerle alabilecek.

212
2024 yılı emeklilerin yılı olacak! İndirim için düğmeye basıldı... - Sayfa 3

Hızlı trende yüzde 10 indirim uygulanacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak tüm ulaşım ve iletişim hizmetlerinde emeklilere yönelik bir dizi indirim ve ayrıcalık sağladıklarını açıkladı. Buna göre, demiryollarında seyahat edecek tüm emeklilere yüksek hızlı trenler dâhil tüm ticari hatlarda yüzde 10 indirim uygulanacak.

312
2024 yılı emeklilerin yılı olacak! İndirim için düğmeye basıldı... - Sayfa 4

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Emekliler Yılı' kapsamında, emekli aylığı promosyon güncellemesi olacağı müjdesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın da sürecin pazartesi günü başlayacağını açıklaması milyonlarca emekliyi heyecanlandırırken, özel bankalar da müşteri kaybetmemek için harekete geçti.
 

412