2023 model Ford Fiesta bu sefer yüz güldürecek; Güncel listede son fırsat

B HB dünyasının ikonik modellerinden biri olan Ford Fiesta, bu sene üretim bandından son kez inmeye hazırlanıyor. İşte karşınızda Ford Fiesta Temmuz ayı güncel fiyat litesi…

2023 model Ford Fiesta bu sefer yüz güldürecek; Güncel listede son fırsat - Sayfa 1

B HB pazarının efsanevi modellerinden birisi de Ford Fiesta. Üretimine ilk kez 1976 yılında başlanan ve günümüzde 7. nesliyle yollarda olan Fiesta, geçmişten günümüze toplamda 12 milyondan fazla sattı. Bu sayı onun adını ikonik modellerin arasına yazdırırken, Ford sürpriz bir karara imza atarak aracın üretimine son vereceğini açıkladı.

2023 model Ford Fiesta bu sefer yüz güldürecek; Güncel listede son fırsat - Sayfa 2

Ford Fiesta için sonun başlangıcı, elektrikli otomobillerin popülerlik kazanmasıyla oldu. Elektrikli otomobil devriminde zaman kaybetmek istemeyen Ford da Fiesta’nın üretimine son vererek gücünü tamamen elektrikli araba endüstrisine harcamaya hazırlanıyor. Şirketin hedefi, 2030 yılına kadar tüm otomobillerini elektrikli olarak üretmek.

2023 model Ford Fiesta bu sefer yüz güldürecek; Güncel listede son fırsat - Sayfa 3

Ford Fiesta’ya geri dönecek olursak, otomobilin günümüzde üç farklı donanım seçeneğiyle beraber satıldığını ifade etmek mümkün. Baz donanım seviyesinde 5 ileri manuel vites ve 75 beygir güç üreten 1.1 litrelik benzinli motorla beraber gelen araç, 987.300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

2023 model Ford Fiesta bu sefer yüz güldürecek; Güncel listede son fırsat - Sayfa 4

Style olarak isimlendirilen bu pakette pek çok önemli özellik kullanıcılara standart olarak sunuluyor. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2023 mdel Ford Fiesta versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesiyle baş başa bırakmış olalım.