2023 Kia Sportage fiyatları bu kez yüz güldürecek; Kampanya detaylarını sizler için araştırdık

Yeni tasarımı ve dikkat çeken özellikleriyle SUV dünyasına yeni bir soluk getiren Kia Sportage fiyatlarına mutlaka bakmalısınız. İşte Kia Sportage güncel fiyat listesi…

2023 Kia Sportage fiyatları bu kez yüz güldürecek; Kampanya detaylarını sizler için araştırdık - Sayfa 1

Kia'nın popüler SUV modeli Sportage, geniş bagaj hacmi, güçlü performansı ve zengin donanım seçenekleriyle dikkat çekiyor. Araç, Türkiye pazarında 1.565.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Sportage, geniş ailelerin ve SUV tutkunlarının ilgisini çekmeyi başarıyor.

117
2023 Kia Sportage fiyatları bu kez yüz güldürecek; Kampanya detaylarını sizler için araştırdık - Sayfa 2

Başlangıç donanım seviyesinde sunulan Kia Sportage, 150 beygir gücünde 1.6 litrelik hibrit/benzinli motor ve otomatik şanzıman kombinasyonuyla güçlü bir performans sunuyor.

217
2023 Kia Sportage fiyatları bu kez yüz güldürecek; Kampanya detaylarını sizler için araştırdık - Sayfa 3

Bu motor seçeneği, hem çevik bir sürüş deneyimi sunarken hem de yakıt ekonomisiyle dikkat çekiyor. Otomatik şanzıman, sürücülere konforlu bir kullanım sağlarken, hibrit motor teknolojisi de çevre dostu bir tercih olmasını destekliyor.

317
2023 Kia Sportage fiyatları bu kez yüz güldürecek; Kampanya detaylarını sizler için araştırdık - Sayfa 4

Kia Sportage'in bagaj hacmi ise geniş ailelerin ihtiyaçlarına hitap ediyor. 591 litrelik bagaj hacmi, büyük alışverişlerden aile tatillerine kadar birçok kullanım senaryosuna uygun bir alan sunuyor.

417