2022 model Yeni Nissan X-Trail 4. nesliyle Türkiye yollarında! İşte fiyatı ve özellikleri...

Yeni Nissan X-Trail Türkiye yollarına nihayet indi. Agresif yapısını bir kenara bırakan ve yenilenen tasarımıyla çok konuşulacak gibi görünen Yeni Nissan X-Trail'in fiyatı ve motor seçenekleri haberimizde. Gelin hep birlikte 2022 model Nissan X-Trail'e yakından bakalım.

2022 model Yeni Nissan X-Trail 4. nesliyle Türkiye yollarında! İşte fiyatı ve özellikleri... - Sayfa 1

Pazarlarda Kia Sorento, Volvo XC60, Ford Edge, Renault Koleos, Peugeot 5008, Skoda Kodiaq, Honda CRV, Hyundai Santa Fe ve Mitsubishi Outlander ile sıkı bir rekabet içinde olan Nissan X-Trail yenilendi. 2022 Yeni Nissan X-Trail yapılan basın lansmanıyla Türkiye yollarına indi.

150
2022 model Yeni Nissan X-Trail 4. nesliyle Türkiye yollarında! İşte fiyatı ve özellikleri... - Sayfa 2

4. nesliyle birlikte sportif becerileri gelişen otomobil, markanın yenilenen tasarım dilini tam anlamıyla yansıtıyor. Peki, 2022 Nissan X-Trail fiyatı ve motor seçenekleri neler? İşte en yeni Nissan X-Trail hakkında her şey.

250
2022 model Yeni Nissan X-Trail 4. nesliyle Türkiye yollarında! İşte fiyatı ve özellikleri... - Sayfa 3

Tamamen yenilenen dış tasarımıyla beraber kendine özgü stili X-Trail'in ruhunu taşıyan model, 3 farklı donanım paketi ile satışa sunuluyor.

350
2022 model Yeni Nissan X-Trail 4. nesliyle Türkiye yollarında! İşte fiyatı ve özellikleri... - Sayfa 4

Turbo, Skypack ve Platinum Premium isimli donanım seviyeleriyle tercih edilebilecek Yeni Nissan X-Trail'de 1.5 benzinli motoru 163 PS, 300 Nm tork üreten iki tekerlekten çekiş sistemi sunuyor. Xtronic otomatik şanzımanı ile kombine edilen model bir dizi teknolojik özellikleri de beraberinde sunuyor.

450