Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı; 3 kişi hayatını kaybetti, 9 yaralı...

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde eski İstanbul karayolunda yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı. Araçların D-655 yolundaki heyelan nedeniyle yönlendirildiği eski İstanbul yolunda meydana gelen kazanın ardından karayolunda trafik akışı kontrollü olarak sağlandı.

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı; 3 kişi hayatını kaybetti, 9 yaralı... - Sayfa 1

Kaza, akşam saatlerinde, Akçakoca ile Sakarya'nın Kocaali ilçesi arasındaki eski İstanbul karayolunun Edilli mevkiinde meydana geldi. D-655 yolunda heyelan nedeniyle araçların yönlendirildiği eski İstanbul yolu olarak bilinen Akçakoca ile Sakarya arasındaki yolda trafik yoğunluğu yaşandı. 

111
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı; 3 kişi hayatını kaybetti, 9 yaralı... - Sayfa 2

İstanbul istikametine giden ve sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 34 ANB 135 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen 14 AAY 823 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobil büyük hasar görürken, otobüs ise çarpışmanın etkisiyle bariyerlere çarparak durdu.

211
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı; 3 kişi hayatını kaybetti, 9 yaralı... - Sayfa 3

OTOMOBİLDEKİ 3 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Can pazarının yaşandığı kazanın ardından haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. 

311
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı; 3 kişi hayatını kaybetti, 9 yaralı... - Sayfa 4

Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan 4 kişiden 3'ünün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, 1 kişi ise ağır yaralandı. Bariyerlere çarparak duran otobüste ise 9 yolcu yaralandı. 

411