Yılmaz Özdil’in villasında yıkım başladı! İlk kareler...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri Yılmaz Özdil’in villasının kaçak bölümlerinde yıkım çalışmalarına başladı.

Yılmaz Özdil’in villasında yıkım başladı! İlk kareler... - Sayfa 1

Gazeteci Yılmaz Özdil'in, Bodrum’un Bitez Mahallesi'nde eşi Hülya Özdil adına satın aldığı villada, ruhsata aykırı birçok kaçak bölüm olduğu ortaya çıkınca Bodrum Belediye ekipleri evi mühürlemişti. Olayın ardından site sakinleri Özdil’in komşularının evini de şikayet etmiş ve sitedeki pek çok ev mühürlenmişti.

120
Yılmaz Özdil’in villasında yıkım başladı! İlk kareler... - Sayfa 2

Bodrum Belediyesi'ne bağlı ekipler encümen kararı ile yıkımı onaylamasının ardından sabah erken saatlerde Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına satın aldığı villaya gelerek yıkım çalışmalarına başladı. Yaklaşık 10 kişiden oluşan belediyenin çeşitli birimlerinden oluşan ekip evde önce inceleme yaptı. Ellerinde balyoz ve hiltiler bulunan ekip, yıkım çalışmasına önce evin eklentisinin üstündeki kiremitleri toplayarak başladı. 4 araç ile siteye gelen belediye görevlilerinin yıkım esnasında evin ruhsatlı olan bölümünün zarar görmemesi için itina gösterdikleri gözlendi.

220
Yılmaz Özdil’in villasında yıkım başladı! İlk kareler... - Sayfa 3

Yılmaz Özdil’in, Bitez Mahallesi Aktur sitesinde bulunan ve 2017 yılında eşi Hülya Özdil adına satın aldığı lüks villada ruhsata aykırı birçok kaçak bölüm yapıldığı ortaya çıktı.

320
Yılmaz Özdil’in villasında yıkım başladı! İlk kareler... - Sayfa 4

 Bodrum Belediyesinin yapıya ilk olarak ofis ve iş yeri ruhsatı verdiği, daha sonra Özdil ailesinin yapıya kaçak bölümler ilave ederek ruhsatın yaklaşık iki katı kadar inşaat alanı elde ettikleri belirtilmişti.

420