Yılın düğününde bir skandal daha! Meğer çalıntıymış

Dünyanın günlerce konuştuğu ve birçok moda tasarımcısı tarafından beğenilen, birçoğu tarafından da aşırı sade bulunan Meghan Markle'ın gelinliğinin çizgilerinin çalıntı olduğu öne sürüldü.<br /> <br /> <strong>MODACIDAN ÇARPICI İDDİA</strong><br /> <br /> İngiltere Prensi Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan Markle'ın gelinliği hakkında konuşan modacı Emilia Wickstead çarpıcı bir iddiada bulundu. Wickstead, Givenchy marka gelinliğin kendi sade tasarımlarından alındığını, sadece kolunun değiştirildiğini öne sürdü.

Yılın düğününde bir skandal daha! Meğer çalıntıymış - Sayfa 1

Dünyanın günlerce konuştuğu ve birçok moda tasarımcısı tarafından beğenilen, birçoğu tarafından da aşırı sade bulunan Meghan Markle'ın gelinliğinin çizgilerinin çalıntı olduğu öne sürüldü.

MODACIDAN ÇARPICI İDDİA

İngiltere Prensi Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan Markle'ın gelinliği hakkında konuşan modacı Emilia Wickstead çarpıcı bir iddiada bulundu. Wickstead, Givenchy marka gelinliğin kendi sade tasarımlarından alındığını, sadece kolunun değiştirildiğini öne sürdü.

Yılın düğününde bir skandal daha! Meğer çalıntıymış - Sayfa 2

Wickstead, Markle'ın eltisi Cambridge Düşesi Kate Middleton'un en sevdiği modacılardan biri olarak biliniyor. Cumartesi günü Windsor Şatosu'ndaki St. George's Şapeli'nde yapılan düğünde Meghan Markle'ın en sevdiği tasarımcı olan Ralph & Russo'dan gelinlik seçeceği tahmin ediliyordu. Ancak Markle, Givenchy'nin ilk kadın sanat yönetmeni olan İngiliz tasarımcı Clare Waight Keller'ın elinden çıkma bir gelinliği tercih etti.

Yılın düğününde bir skandal daha! Meğer çalıntıymış - Sayfa 3

Baştan aşağı sade olan ipek gelinliğini 1932 yılı yapımı, hatta üzerindeki on elmas taşın 1893'ten kalma olduğu Kraliçe Mary'ye ait taçla tamamladı.