Yıldız Tilbe'den olay açıklamalar: Seks, aşk değil ki hayvani bir şey!.. En güzeli görücü usulü evlenmek

Yıldız Tilbe, UçanKuş TV’de yayınlanan 'Lerzan’la Çok Mutlu'da çarpıcı açıklamalar yaptı. "Kadınlar doğru erkeği bulamıyor, görücü usulü en güzeli" diyen Tilbe "Sevmek, vazgeçebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Seksin adını, aşk koydular. Oysa seks, aşk değil ki hayvani bir şeydir. Ama sevmek rahmani bir şeydir" diye konuştu.

Yıldız Tilbe'den olay açıklamalar: Seks, aşk değil ki hayvani bir şey!.. En güzeli görücü usulü evlenmek - Sayfa 1

Şarkıcı Yıldız Tilbe, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı. Şarkı söylemek hariç hiçbir şeyi doya doya yapamadığını söyleyen Tilbe "Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli" dedi.
 

Yıldız Tilbe'den olay açıklamalar: Seks, aşk değil ki hayvani bir şey!.. En güzeli görücü usulü evlenmek - Sayfa 2

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe önceki gün UçanKuş TV'de yayınlanan "Lerzan'la Çok Mutlu" programına konuk oldu. Tilbe, program esnasında çocukluğunda yaşadıklarını, babasıyla olanları ve evliliğe bakış açısından bahsetti.

Yıldız Tilbe'den olay açıklamalar: Seks, aşk değil ki hayvani bir şey!.. En güzeli görücü usulü evlenmek - Sayfa 3

Gençlik yıllarında babasıyla yaşadığı sorunlardan bahseden Yıldız Tilbe, "Kendimi bildim bileli hep şarkı söyledim. Rahmetli babam, inancından dolayı kızardı. Babam, saçımdan tutar düğünlerden eve getirirdi. Bir yürürdüm, bütün Gültepe, Mersinpınar kahveleri dışarı çıkardı. Babam da kahvenin içinde olurdu. Ardından dışarı çıkıp ben önde, o arkada kovalardı. Hemen kendimi odama kilitlerdim. Annem 'Ne olmuş' der, babamsa 'Bu beni rezil ediyor' derdi. Güzeldim, fıstık gibiydim. Ben hayatta hiçbir şeyi doya doya yapmadım, şarkı söylemek hariç. Fakat babam çok iyi bir insandı" dedi.

Yıldız Tilbe'den olay açıklamalar: Seks, aşk değil ki hayvani bir şey!.. En güzeli görücü usulü evlenmek - Sayfa 4

"GÖRÜCÜ USULÜ EVLENMEK EN GÜZELİ"
Kadınların erkek seçerken doğru kararı alamadığını söyleyen şarkıcı, "Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli" ifadelerini kullandı. Yıldız Tilbe, program esnasında aşkın tanımını ise şöyle yaptı: "Aşk, 'o mutlu olsun' diye ondan vazgeçebilme gücüdür. Ama kimse öyle değil ki... Bir insanla bakışıyorsun sonra kendini, senin sahibin sanıyor. Bir kere birlikte oluyorsun, tamamen ona aitsin sanıyor. Oysa öyle bir şey yok ki... Sevmek, vazgeçebilmektir. Sevmek, asmak, kesmek, vurmak, kırmak değildir. Seksin adını, aşk koydular. Oysa seks, aşk değil ki hayvani bir şeydir. Ama sevmek rahmani bir şeydir."