Yeni diziler dengeleri değiştirmeye geliyor! Neredeyse tüm kanallar...

Reyting yarışına yeni projeler dahil olmak üzere. Aralık ayında ATV, SHOW TV, FOX TV, TRT1 ve TV8 yeni dizileri ile dengeleri değiştirmeye geliyor.

Yeni diziler dengeleri değiştirmeye geliyor! Neredeyse tüm kanallar... - Sayfa 1

Ünlü isimler, iddialı içeriklerle yeni diziler aralık ayını sallayacak. Bu yıl birçok dizi erken final kararı verirken kanallar yeni dizilerle gidenlerin yerini hemen doldurdu. İşte yeni başlayacak olan o diziler...

119
Yeni diziler dengeleri değiştirmeye geliyor! Neredeyse tüm kanallar... - Sayfa 2

ATEŞ KUŞLARI- ATV

Konusu: Sokak çocuklarının çoğu yirmi yaşını görmez. Görenlerin de yaşadığı söylenemez. Uyuşturucu, şiddet, cinsel taciz, açlık… Sokak çocuklarının kaderi, ya mapus ya mezardır. Bu çocuklardan beş tanesi, bu kadere karşı koymayı başarır. Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan Ateş Kuşları; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini ele alacak.

219
Yeni diziler dengeleri değiştirmeye geliyor! Neredeyse tüm kanallar... - Sayfa 3

Oyuncuları: Ateş Kuşları dizisinin oyuncu kadrosunda; İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Emir Çubukçu, Erdem Şanlı, Serkan Ercan, Boncuk Yılmaz, Gonca Cilasun, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın, Ozan Ağaç gibi isimler yer alıyor.

319
Yeni diziler dengeleri değiştirmeye geliyor! Neredeyse tüm kanallar... - Sayfa 4

ATEŞ KUŞLARI TANITIM 

419