Yatlar Akdeniz'in mavi sularıyla buluştu; Ukraynalı turistler Kekova turunda

Günübirlik yat turizm merkezlerinden Antalya'nın Demre ilçesinde bakımı yapılan yatlar, Akdeniz'in mavi sularıyla buluşmaya başladı. Kekova turuna çıkan Ukraynalı turistler, pandemi sürecinde Türkiye'nin her türlü önlemi aldığını belirtti.

Yatlar Akdeniz'in mavi sularıyla buluştu; Ukraynalı turistler Kekova turunda - Sayfa 1

Demre ilçesinde geçen yıl ekim ve kasım aylarında karaya çekilen yatların büyük bölümünün bakımları tamamlandı. Bakımları yapılan yatlar denize indirilmeye başladı. Yatlar, Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi'ne ait iş makineleri ve personeli ile denize indiriliyor. 

Yatlar Akdeniz'in mavi sularıyla buluştu; Ukraynalı turistler Kekova turunda - Sayfa 2

Kızaktan kurtulan yat, Akdeniz'in mavi suları ile buluşuyor. Kooperatif bünyesindeki yatların büyük bölümü denize indirildi. Demre'nin dünyaca ünlü Kekova'ya açılan penceresi olan Çayağzı Limanı, eski günlerine kavuştu. Başta mavi yolculuk yatları olmak üzere, yerli turistlere hizmet veren küçük ölçekli yatların karadaki molası ise devam ediyor.

Yatlar Akdeniz'in mavi sularıyla buluştu; Ukraynalı turistler Kekova turunda - Sayfa 3

Dünyaca ünlü turizm merkezi Kekova'ya Çayağzı Limanı'ndan yapılan turlarla Akdeniz'in mavi suları şenlenmeye başladı. Kekova turuna en çok katılanlar ise Ukraynalı turistler. Nefis bir bahar havasında Kekova turuna çıkan turistler, önce yat üstünde Batık Kent ve Simena Antik Kenti'ni geziyor. 

Yatlar Akdeniz'in mavi sularıyla buluştu; Ukraynalı turistler Kekova turunda - Sayfa 4

Buralarda bol bol fotoğraf ve video çekilmesinin ardından verilen yüzme molasında Akdeniz'in masmavi sularına kendilerini bırakan turistler, bol bol yüzüyor. Yat turu, başladığı Çayağzı Limanı'nda sona eriyor.