Ferah Dizayn ile evinize yeni bir soluk kazandırın

Ferah Dizayn, cam yapı sistemleri üreticisi olarak çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Modern ve ihtiyaçlara uygun cam sistemleri tasarlayan Ferah Dizayn, minimalist dokunuşları ve kaliteli malzemeleri ile de dikkat çekiyor.

F5HABER F5HABER
Ferah Dizayn ile evinize yeni bir soluk kazandırın

Ferah Dizayn duşakabin üreticisi olarak çıktığı yolda bugün ofis cam sistemleri, kış bahçeleri, cam kapı, cam koruluk ve cam balkon gibi seçeneklerle ilerlemeye devam ediyor. Malzeme seçimleri ile bizzat ilgilenen firma aynı zamanda üretim aşamasını da kendisi üstleniyor. Bu sayede hem kaliteli malzeme hem de başarılı işçiliğin buluşmasını sağlayan Ferah Dizayn, güvenle kullanılacak cam yapı sistemleri sunuyor.

Ferah Dizayn, cam yapı sistemlerinin üretiminin yanında tasarımını da yapmaktadır. Estetik açıdan göze hitap eden seçenekler ürettiği gibi müşterilerinin de fikrini alan firma sektöründe ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Mukavemeti yüksek cam yapı sistemlerinde sunduğu modernlik ve doğallık sayesinde farklı tarzlara hitap edebilmektedir.

Ferah Hayatın Sırrı Ferah Dizayn!

Duşakabin sistemlerinde banyo ölçülerini dikkate alarak çalışan Ferah Dizayn kare, dikdörtgen ya da iki duvar arasında kalan kabin modelleri hazırlamaktadır. Ufak banyoları daha geniş gösteren tasarımlara imza atan firma aynı zamanda banyolarda düzenli bir görüntü sunmayı da önemser. Hazırladığı her çalışmayı titizlikle yürüten Ferah Dizayn, kış bahçeleri ile yaşam alanlarına nefes katmaktadır. Cam yapılardan oluşan bu bahçeler dış dünya ile kopmayı engellediği gibi koruyucu yapısıyla da soğuk hava şartlarından korunmayı sağlar.

Ferah Dizayn’ın yürüttüğü bir diğer çalışma ise cam balkon, cam kapı ve ofis bölme üniteleridir. Camı hayata buyur eden firma, klasik yapılardan sıkılanlar için oldukça avantajlı bir seçenek sunmaktadır. Cam yapı sistemlerinde farklı malzemeleri bir araya getirerek yenilikçi fikirler üreten Ferah Dizayn İstanbul merkezli olarak hizmet vermektedir. Müşterilerinin önerilerini dikkate alarak çalışmalar yapması ve yüzlerce tasarım sunmasından dolayı cam yapı sistemlerinde başarısını sürdürmektedir.

Dış dünyaya kalın duvarların arkasından değil berrak camların arkasından bakmak isteyenlere özel olarak hazırlanan Ferah cam sistemleri, kalıplaşmış tasarımlardan hoşlanmaz. Tamamen özgün ve sınırların ötesinde fikirler sunarak tasarımlarına yön verir.

SONRAKİ HABER