Dr. Mehmet Erdoğan; Smile HaırClinic olarak DHI saç ekimini başarıyla yapıyoruz

Türkiye özellikle orta yaş üzerindeki erkeklerin korkulu rüyası saç dökülmesine kalıcı çözüm olarak sunulan saç ekiminde dünya rekoru kırıyor. Smile Hair Clinic Kurucu Ortağı Dr Mehmet Erdoğan konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

F5HABER F5HABER
Dr. Mehmet Erdoğan; Smile HaırClinic olarak DHI saç ekimini başarıyla yapıyoruz

Smile HairClinic uzman doktorlarından kurucu ortak Dr. Mehmet Erdoğan DHI saç ekimi hakkında bilgi verdi. Saç ekimi operasyonu yaptırmak isteyenlerin tercihi olan DHI saç ekim yöntemi başarılı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Dr. Mehmet Erdoğan; DHI Tekniğinde Saç Kaybı Yaşanmaz
Donör bölgesinden mikro FUE saç ekimi yöntemi ile alınan greftler klasik mikro insizyon, kanal açımı yapılmadan direkt olarak nakil ediliyor. Yöntemin uygulaması esnasında saçlar kısaltılmaz ya da tıraşlama gibi işlemler yapılmadan alınabildiğini anlatan Dr Mehmet Erdoğan" Teknik uygulamada greftler arası bekleme süresi az olduğundan dolayı kayıp yaşanmaz.

Saç hizalamalarında doğal formun yakalanabilmesi için cihazın fonksiyonel yapısı oldukça elverişlidir. İyileşme süreci oldukça kısadır ve hastaya özel tek kullanımlık cihaz uçları ile sağlıklı bir şekilde işlem gerçekleştirilir" dedi.

Dr. Mehmet Erdoğan; DHI En Uygun Teknik
DHIekim yönteminin özellikle tıraş istemeyen adaylar için ideal olduğunu ifade eden Smile HaırClinic ortağı Dr. Mehmet Erdoğan tekniğin aynı zamanda kaş, sakal ve bıyık ekimi için de uygun olduğunu dile getirdi.

Ön çizgi ekiminin gerekli olduğu ya da açık alanlarda derin ve kalın bir görünüm istenmesi durumunda DHI saç ekim yönteminin en uygun teknik olduğu ifade edildi.

SONRAKİ HABER