Yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi

24 Şubat hava durumu tahmini belli oldu. Yapılan son değerlendirmelere göre Orta ve Doğu Karadeniz'de özellikle akşam saatleriyle birlikte sağanak yağışın etkili olması beklenirken gece saatleriyle birlikte yağışların İstanbul'u da etkisi altına alması bekleniyor. Peki, bugün hava durumu nasıl?

Yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi - Sayfa 1

Hava durumu bugün nasıl? İstanbul'a yağmur yağacak mı? Merak edilen sorular Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Şubat hava durumu raporunun yayınlanmasının ardından belli oldu. Peki bugün hava durumu nasıl? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 24 Şubat hava durumu raporu...

Yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi - Sayfa 2

24 ŞUBAT HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Kastamonu’nun kuzey ilçeleri ile Sinop çevrelerinin yağmurlu, Ardahan çevreleri ile Artvin’in yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi - Sayfa 3

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara ve iç bölgelerde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

Yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi - Sayfa 4

KUZEY'DE SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Hava sıcaklığının ise kuzey kesimlerde 2-4 derece azalacağı, güney bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmaması beklenmektedir.